آژانس هواپیمایی جهانبان

ويزا توريستي كانادا

ويزا توريستي كانادا

شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور كانادا ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا توريستي كانادا را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزا توريستي كانادا اقدام فرماييد.

ويزاي توريستي كانادا به گردشگران و تنها با هدف گردشگري اجازه ورود به خاك كانادا را مي‌دهد. يك گردشگر با ويزاي توريستي يا ويزاي موقت TVR-Temporary Resident Visa حداكثر اجازه اقامت در خاك كانادا به مدت ۶ ماه در سال را دارا مي‌باشد كه به دو گروه زير تقسيم مي‌شود:

  • ويزاي يكبار ورود (سينگل)
  • ويزاي چند ورود (مالتيپل)

هر دو گروه ويزا، براي مدت معين معتبر است و تا قبل از تاريخ انقضاي آن مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد.

ويزا توريستي كانادا يكبار ورود ( سينگل )

دارندگان ويزاي يكبار ورود يا سينگل تنها اجازه دارند تا يكبار وارد خاك كانادا شوند و بعد از خروج از خاك كانادا، براي وارد شدن دوباره بدان، نياز به اخذ ويزاي جديد از سفارت كانادا را خواهند داشت، تنها استثنا در اين مورد اين است كه گردشگران،  كانادا را به  مقصد ايالات متحده، سنت پير (St. Pierre) و يا ميكلون (Miquelon) ترك كنند. اگر گردشگران كانادا را به  مقصد ايالات متحده و يا سنت پير و يا ميكلون ترك كنند، براي ورود دوباره به كانادا نيازي به گرفتن ويزا نخواهند داشت.

ويزا توريستي كانادا چند ورود ( مالتيپل )

ويزاي مالتيپل كانادا ( ويزاي مولتي ) يا چندبار ورود ( پنج ساله ) به بازديدكنندگان اجازه ورود به كانادا و اقامت در خاك كانادا براي مدت ۶ ماه در سال و سپس خروج از كانادا را خواهد داد. دارندگان ويزاي مولتي كانادا مي‌توانند در سال بعد بدون نياز دوباره به ويزا وارد خاك كانادا شوند. براي گرفتن ويزاي پنج ساله كانادا ، پيشنهاد مشاوران ويزا كانادا به شما اين است كه در قدم اول براي اخذ ويزا توريستي كانادا، اعتبار پاسپورت خود را تمديد كنيد.

 مدارك لازم براي اخذ ويزا توريستي كانادا

به منظور اخذ ويزاي توريستي كانادا ، بايد مدارك زير را براي افسر سفارت آماده كنيد:

  • پاسپورت معتبر
  • سلامتي كامل جسمي و ذهني
  • قانع كردن افسر سفارت مبني بر اينكه شما به كشور خود بازمي‌گردد
  • داشتن برنامه سفر مبني بر اينكه شما در طي مدت مشخص و محدودي در كانادا اقامت كنيد.
  • خارج شدن از خاك كانادا قبل از انقراض تاريخ ويزا
  • نداشتن انگيزه براي استخدام در كانادا مادامي كه در كانادا هستيد.
  • نداشتن سوپيشينه
  • ثابت كردن اينكه خطر امنيتي نداريد.
  • موافقت كامل در مورد اطاعت همه جانبه قوانين و مقررات
  • در صورت لزوم و درخواست افسر سفارت، ممكن است از شما تقاضاي معاينات پزشكي شود

شايان ذكر است كه قوانين مربوط به مهاجرت به كانادا معمولاً بخاطر تغيير شرايط، شامل برخي تغييرات ميشود، بدين جهت شما مي­توانيد براي اطلاع از آخرين قوانين مهاجرت و اخذ ويزا كانادا با ما تماس بگيريد تا شما را از نحوۀ اقدام مناسب آگاه نماييم و قوانين موجود در مورد شرايط فعلي اخذ ويزا را برايتان توضيح دهيم. شما عزيزان همواره مي توانيد با تماس با آژانس هواپيمايي جهانبان از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما به صورت تلفني بهرمند شويد.

موضوع :
برچسب ها : ويزا، ويزاي كانادا، ويزاي توريستي، ويزا كانادا،,

+ نوشته شده در 1397/7/8ساعت 6:00 توسط آژانس هواپیمایی جهانبان | تعداد بازديد :19

ويزا توريستي شنگن

ويزا توريستي شنگن

ويزاي توريستي شنگن به اشخاصي كه با هدف سفر و بازديد از كشورها يا بازديد از اقوامي كه در كشورهاي عضو شنگن حضور دارند صادر مي گردد كه به افراد اجازه ورود به كشورهاي محدوده شنگن را ارائه مي نمايد. شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشورهاي عضو شنگن ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا توريستي شنگن را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزا توريستي شنگن اقدام فرماييد.

كشورهاي عضو توافقنامه شنگن

كشورهاي عضو شنگن عبارتند از : اتريش، بلژيك، جمهوري چك، دانمارك، استوني، فنلاند، فرانسه، آلمان، يونان، مجارستان، ايسلند، ايتاليا، لتوني، ليتواني، لوكزامبورگ، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواكي، اسلووني، اسپانيا و سوئد. لازم به ذكر است كه شهروندان كشورهاي غير عضو شنگن براي ورود و خروج به اين ويزا نيازي ندارند، جز مواردي استثنابي و خاص.

مدارك مورد نياز جهت دريافت ويزا توريستي شنگن

  • تكميل فرم درخواست و امضا آن با اتصال يك عكس جديد
  • پاسپورت متقاضي
  • شناسنامه متقاضي
  • گواهي اشتغال به كار
  • عدم سو پيشينه
  • بيمه درماني
  • عكس رنگي ۲ عدد
  • گردش ۳ ماه آخر حساب بانكي
  • سند مالكيت
  • سند ازدواج
  • رزرو بليط هواپيما رفت و برگشت براي تاريخ هاي مشخص
  • چك رمزدار يا ضمانت نامه بانكي
  • رزرو هتل

شايان ذكر است كه قوانين مربوط به اخذ ويزا توريستي شنگن معمولاً بخاطر تغيير شرايط، شامل برخي تغييرات ميشود، بدين جهت شما مي­توانيد براي اطلاع از آخرين قوانين مهاجرت و اخذ ويزا شنگن با ما تماس بگيريد تا شما را از نحوۀ اقدام مناسب آگاه نماييم و قوانين موجود در مورد شرايط فعلي اخذ ويزا را برايتان توضيح دهيم. شما عزيزان همواره مي توانيد با تماس با آژانس هواپيمايي جهانبان از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما به صورت تلفني بهرمند شويد.

موضوع :
برچسب ها : ويزا، شنگن، شينگن، ويزاي شينگن، ويزاي شنگن،,

+ نوشته شده در 1397/7/8ساعت 6:00 توسط آژانس هواپیمایی جهانبان | تعداد بازديد :15

ويزا توريستي انگلستان

ويزا توريستي انگلستان

شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور انگلستان ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا توريستي انگلستان را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزاي توريستي انگلستان اقدام فرماييد.

مراحل اخذ ويزاي توريستي انگلستان

براي مسافرت و زندگي در انگلستان عموماً بايد يكي از انواع ويزاي انگلستان را اخذ كرد. براي اين منظور، دولت بريتانيا انواع ويزاي كاري و تحصيلي و همچنين مهاجرت و پناهندگي را براي افراد متقاضي واجد شرايط صادر مي­كند.درحاليكه ادارۀ هويت و گذرنامۀ بريتانيا (The Identity and Passport Service) مسئول صدور گذرنامه براي متقاضيان است، آژانس مرزباني بريتانيا (UK Border Agency) كار بررسي تقاضاي پناهندگي و مهاجرت به انگلستان را به عهده دارد.

لطفاً دقت كنيد كه انواع ويزاي مربوط به بريتانيا، و همچنين خيلي از قوانين و موارد قانوني ديگر، در تمام بريتانيا كه شامل كشورهاي انگلستان، اسكاتلند، ايرلند شمالي، و ولز مي­شود اعتبار دارد. بنابراين در بيشتر مواردي كه در اين وبسايت از انگلستان نام مي­بريم، منظور همۀ بريتانيا است.

يكي از رايج ترين طرق مهاجرت به انگلستان مهاجرت توريستي به كشور انگلستان و اخذ ويزاي توريستي انگلستان مي باشد كه شخص مهاجر بايستي پس از پايان دوره تعيين شده خود توسط افسر ويزا بايد به كشور خود بازگردد و براي تبديل يا تمديد ويزاي خود از خاك كشورش اقدام نمايد.

ويزاي توريستي انگلستان به افرادي تعلق مي‌گيرد كه با هدف گردش و تفريح يا ديدار با خانواده مي‌خواهند به اين كشور سفر كنند.

مدارك ويزاي توريستي انگلستان

  • فرم سفارت
  • پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و يك صفحه خالي
  • ترجمه رسمي مدارك هويتي
  • شناسنامه
  • سند ازدواج در صورت تأهل ( در صورت طلاق ، گواهي طلاق همراه باشد )
  • سند هاي املاك و دارايي ها ملكي
  • گردش مالي و سند حساب
  • فيش هاي حقوقي
  • گواهي خدمت ( از محل كار تهيه شود )
  • ۲ قطعه عكس پاسپورتي

ويزاي توريستي انگلستان به طوركلي به سه جهت صادر مي گردد :

  • جهت گذران اوقات فراغت ، نظيرديدار خانواده ،اقوام و دوستان خود
  • براي كار و تجارت ، شركت در مسابقات ورزشي ، ديدار هاي كاري ، برگزاري نمايشگاه
  • جهت انجام درمان هاي پزشكي

علل تقاضاي ويزاي توريستي انگلستان

۱ . جاذبه‌هاي تاريخي انگليس در تمام شهرهاي اين كشور ديده مي‌شود؛ از كاخ باكينگهام تا محل‌ جرم و جنايت جك قاتل.

۲ . مسابقات ورزشي از جمله فوتبال و كريكت، گردشگران بسياري را جذب خود كرده است.

۳ . موزه‌هاي فراوان و متنوع در سطح جهاني، علاقمندان به تاريخ و هنر و علم را به هيجان مي‌آورد.

۴ . كنسرت، فستيوال موسيقي، تئاترهاي موزيكال و رقص باله از ديگر فعاليت‌هايي‌ست كه گردشگران در انگليس به دنبال آن هستند.

۵ . موقعيت‌هاي بسياري براي خريد كردن در كشور انگليس، مخصوصا شهر لندن وجود دارد.

شايان ذكر است كه قوانين مربوط به مهاجرت به انگلستان معمولاً بخاطر تغيير شرايط، شامل برخي تغييرات ميشود، بدين جهت شما مي­توانيد براي اطلاع از آخرين قوانين مهاجرت و اخذ ويزاي انگلستان با ما تماس بگيريد تا شما را از نحوۀ اقدام مناسب آگاه نماييم و قوانين موجود در مورد شرايط فعلي اخذ ويزا را برايتان توضيح دهيم. شما عزيزان همواره مي توانيد با تماس با آژانس هواپيمايي جهانبان از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما به صورت تلفني بهرمند شويد.

موضوع :
برچسب ها : ويزا، ويزاي توريستي، ويزاي انگليس، ويزاي انگلستان، ويزا انگليس،,

+ نوشته شده در 1397/7/8ساعت 5:59 توسط آژانس هواپیمایی جهانبان | تعداد بازديد :15

ويزا كار آلمان

ويزا كار آلمان

شما عزيزان مي توانيد با مطالعه اين مقاله اطلاعات مورد نياز در خصوص كشور آلمان ، مراحل و مدارك مورد نياز جهت ويزا كار آلمان را اخذ نماييد و همچنين ميتوانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با كارشناسان ما تماس حاصل نموده و از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما بهرمند شويد و سپس با داشتن اطلاعات كافي و مناسب جهت ويزاي كار آلمان اقدام فرماييد.

در رنكينگ كشورهاي صنعتي در جهان پس از كشورهاي آمريكا و ژاپن جايگاه سوم را به خود اختصاص داده است. البته بايد ذكر كرد كه اين اتفاقات در آلمان پس از پايان جنگ جهاني دوم آغاز شده است و از آن به معجزه ي اقتصادي آلمان ياد مي كنند . از جمله مهمترين توليدات صنعتي آلمان مي توان از صنايع الكتريكي, مكانيكي, مواد شيميايي, منسوجات, غذايي و وسايل نقليه ياد كرد كه از آغاز دهه ۱۹۸۰ با افزايش سرعت رشد تكنولوژي همراه شده است . اما كشور آلمان با كمبود نيروي كار روبه رو است و مهندسان و متخصصان زيادي از جاي جاي دنيا به ويژه تركيه به اين كشور مهاجرت مي نمايند.
در اين زمينه رشته هاي مهندسي و خصوصا رشته هايي نظير الكترونيك : الكتروتكنيك، مكانيك، برق، مكاترونيك ، نرم افزار ، آي تي و … به ترتيب اولويت شانس اخذ ويزاي براي مهاجرت كاري به آلمان را دارا مي باشند .
نكته پراهميت در اين زمينه اينست كه براي اخذ ويزاي كار آلمان نياز به اخذ مدارك زبان و ارائه آن نمي باشد و همين كه شخص به زبان انگليسي يا آلماني تسلط داشته باشد كافيست .
شمار زيادي از كمپاني هاي بزرگ و در حال رشد آلمان هم اكنون نيازمند نيروي كار مي باشند. از آنجايي كه كشور آلمان يكي از بزرگترين كشورهاي صنعتي دنيا و محور صنعت اروپاست مهندسين اروپايي هم مشتاق كار در اين كشور مي باشند .

براي اطلاع از بروزترين قوانين اخذ ويزا كار آلمان مي­توانيد ما تماس بگيريد تا شما را از نحوۀ اقدام مناسب جهت اخذ ويزا كار در آلمان و مهاجرت كاري به آن كشورآگاه كنيم . شما عزيزان همواره مي توانيد با تماس با آژانس هواپيمايي جهانبان از مشاوره تخصصي و رايگان كارشناسان ما به صورت تلفني بهرمند شويد.

موضوع :
برچسب ها : ويزا، ويزا كاري آلمان، ويزاي آلمان، ويزا توريستي، ويزاي شنگن،,

+ نوشته شده در 1397/7/8ساعت 5:57 توسط آژانس هواپیمایی جهانبان | تعداد بازديد :19

عناوين مطالب پربازدید
ويزا كار آلمان
ويزا توريستي كانادا
ويزا توريستي انگلستان
ويزا توريستي شنگن